Menu

Je kunt nou eenmaal niet alles selluf

Geen categorie

Je kunt nou eenmaal niet alles selluf

Je kunt nou eenmaal niet alles selluf

Je kunt nou eenmaal niet alles selluf

Nog maar heel even en het is alweer 2018. Ambitie en ideeën in overvloed voor volgend jaar, maar het (marketing) communicatieteam dat je in huis hebt ontbreekt het aan tijd of kennis om deze van start to finish te gaan realiseren. Steeds meer organisaties, klanten van 7N60 ook zeker, zien in dat ze niet alles meer zelf kunnen of hoeven te kunnen. Anderen willen dat ook eigenlijk niet meer en besluiten deze activiteiten om die reden uit te besteden. Zij focussen zich op hun kerntaak en de specifieke kennis die zij bezitten over hun klanten, branche en markt.

De waan van de dag (dit bedoelen we overigens heel respectvol) en de overvolle marketing(communicatie)kalender slokt alle tijd en energie op. Wij worden steeds vaker gevraagd om bijvoorbeeld de introductie van een nieuwe dienst, product of een (her)positionering op te pakken.

Door onze jarenlange kennis en ervaring (die telkens weer wordt ververst) te bundelen met de kennis en ervaring die er al in een organisatie zit, kunnen we efficiënt, slagvaardig en vooral met een klinkend resultaat werken. Want uiteindelijk telt voor ons alleen maar een resultaat waar je echt wat aan hebt. Dat lukt als er vertrouwen is en als je weet wat je aan elkaar hebt. Dat je beiden hetzelfde voor ogen hebt.

 

Interesse? Mail of bel ons dan:

Joris@1967ers.nl

Mobiel: 06-27064866

 

0 Comments Leave a reply

    Leave a comment

    Your comment(click button to send)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    This is a unique website which will require a more modern browser to work!

    Please upgrade today!