Menu

Een klein beetje méér Bokito graag…

Geen categorie

Een klein beetje méér Bokito graag…

Een klein beetje méér Bokito graag…

Een klein beetje méér Bokito graag…

Wisten maar méér (potentiële) klanten wat ze bij ons kunnen halen? Wisten maar méér prospects (en huidige klanten trouwens ook) wat voor een schat aan kennis en expertise we in huis hebben. Maar ja, waar haal je de tijd en de middelen vandaan om dit ook consistent en kwalitatief goed te doen?

7N60 verzorgt voor bijna al haar klanten deze contentstrategie, zoals we dat tegenwoordig noemen. Wat houdt dit in?

Dit houdt in dat je (samen met ons) strategisch de thema’s vaststelt waarover je in 2018 je organisatie op de kaart wilt zetten. Dat we deze thema’s uitwerken op een manier die past bij de specifieke doelgroep die je daarmee wilt benaderen. We stellen een white paper op bijvoorbeeld. Dit kan weer leiden tot een aantal artikelen of blog(s) voor op de website, en nieuwsbrief, social media en dergelijke. Bij nieuwswaardigheid wijden we er ook een persbericht aan.

In elk geval is het idee om de specifieke kennis en ervaring die je in huis hebt te delen met je doelgroep. Je als een autoriteit op jouw gebied te positioneren en de go to organisatie te zijn/worden. En dit niet op een brallerige, arrogante of bokito-achtige manier te doen, maar juist met de inhoud op de juiste wijze indruk te maken. Op een manier die bij je organisatie past en bij je klanten uiteraard.

Meer weten? Bel of mail ons

Joris@1967ers.nl

Mobiel: 06-27064866

0 Comments Leave a reply

    Leave a comment

    Your comment(click button to send)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    This is a unique website which will require a more modern browser to work!

    Please upgrade today!