Menu

UITVERKOCHT! 7N60 OP PODIUM BOOM CHICAGO

Geen categorie

UITVERKOCHT! 7N60 OP PODIUM BOOM CHICAGO

UITVERKOCHT! 7N60 OP PODIUM BOOM CHICAGO

UITVERKOCHT! 7N60 OP PODIUM BOOM CHICAGO

Op 2 oktober staan we op het podium bij Boom Chicago in Amsterdam met onze masterclass over Personal Branding en Coaching. Helaas zijn er geen kaarten meer beschikbaar voor het event bij Boom Chicago.

In tijden waarin identiteit, eigenheid, profilering en positionering steeds belangrijker worden – Youniqueness – is het waardevol om stil te staan bij de eigen ‘merkwaarde’ of anders gezegd bij jouw ‘personal branding’ en dat van de organisatie waar je werkt. Klopt het beeld dat anderen van jou hebben wel? Waarmee onderscheid je je van een ander? Wat heeft jou gevormd? Waarin maak jij het verschil? Waarover wil jij op een podium spreken? Wat is jouw toegevoegde waarde in een netwerk? Klopt het beeld dat anderen van jou hebben met het beeld dat je van jezelf hebt? Hoe kun je jezelf het beste presenteren, als individu, in je huidige baan en in volgende posities? En hoe draag je het beste uit waar jouw organisatie voor staat?

Damaris Beems en Joris van Roessel van 7N60 Communicatie leren je meer over  Personal Branding vanuit echtheid.

Echtheid, daar gaat het om. Dat maakt alles en iedereen namelijk meer waard. Alleen dan kun je jezelf altijd ‘meenemen’ in de professionele context en je ‘mannetje of vrouwtje’ staan.
Volg ons ook op Facebook
Wil je ons ook boeken voor een serieuze en humorvolle masterclass over Personal Branding en Coaching? Vul dan je naam/telefoonnummer/email en je vraag in op onderstaand contactformulier in, dan nemen we contact met je op.

  Jouw telefoonnummer

  Jouw naam

  Laat hier eventueel een bericht voor ons achter

  0 Comments Leave a reply

   Leave a comment

   Your comment(click button to send)

   Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   This is a unique website which will require a more modern browser to work!

   Please upgrade today!