Menu

Schrijven is een vak

Geen categorie

Schrijven is een vak

Schrijven is een vak

Schrijven is een vak

Iedereen schrijft elke dag. Je doet het al van kleins af aan. Nu schrijf je dagelijks mails, verslagen,  presentaties. Van alles. En toch durven wij onomwonden te zeggen: schrijven is een vak.

Opschrijven wat je bedoelt te zeggen. Schrijven om ook echt contact te maken met degene voor wie het bedoeld is. Schrijven op een manier die prettig leest. Schrijven zodat de business wordt versterkt. Schrijven zodat de strategie doorklinkt zonder dat het irriteert. Of in de weg zit. Intelligent schrijven. Schrijven zonder dat het je te veel tijd en kracht kost.

Dat type schrijven is een vak. En dat vak beheersen wij. Dat niet alleen, het is wat wij heel graag doen. Misschien stiekem wel het liefste doen.

Websiteteksten, persberichten, jaarverslagen, vacatureteksten, blogs, opiniestukken, artikelen voor (relatie)magazines, strategienota’s, stukken voor tenders, FAQ’s, delicate mails voor boze klanten/consumenten, posterteksten, mailings aan decanen/prospects/studenten, scripts voor vlogs/bedrijfsfilms, HR campagneteksten, speeches, positioneringsdocumenten, white papers…. …om maar een idee te geven van wat we de afgelopen maand hebben geschreven

Meer weten, kijk dan naar de korte presentatie hieronder…

 

0 Comments Leave a reply

    Leave a comment

    Your comment(click button to send)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    This is a unique website which will require a more modern browser to work!

    Please upgrade today!