Menu

Referenties Writers Academy

Geen categorie

Referenties Writers Academy

Referenties Writers Academy

Referenties Writers Academy

Een “Writers Academie’ klinkt heel serieus en streng. Niks is minder waar. Damaris en Joris zorgen er juist voor dat je plezier in het schrijven krijgt. Met goede tips, kritische vragen en een kwinkslag loodsen ze je door je eigen teksten heen.  Ik raad het iedereen aan.”
Marjon Mors, partner SVP architectuur en stedenbouw
——-
“Ik kom aan bij een prachtige woonboot en ik zal eerlijk zijn, een beetje sceptisch ben ik altijd wel. Maar ik word met twee grote glimlachen ontvangen door Damaris en Joris en gelijk ondergedompeld in een warm maar streng bad. Een bad waarin wij leren wie wij zijn in het schrijven, maar ook wat het doel is van de stukken of stukjes die wij schrijven.
De persoonlijke aanpak van 7N60 zorgt dat niet alleen ik snap wat zij mij willen leren, maar ook mijn collega’s en andere ‘leerlingen’ begrijpen het. Omdat ze snappen dat ieder individu en bedrijf iets anders nodig heeft passen ze de werkwijze daar ook op aan.

Na de tweede dag verlaat ik de woonboot, inmiddels zelf met die aanstekelijke lach. Maar ook met de stem van Joris en Damaris in mijn achterhoofd, die mij helpen, tips geven en aanmoedigen, telkens als ik een stuk tekst schrijf, kort of lang.”
Liz van den Berg, SVP Architectuur en Stedenbouw
0 Comments Leave a reply

    Leave a comment

    Your comment(click button to send)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    This is a unique website which will require a more modern browser to work!

    Please upgrade today!