Menu

Koop ons boek!

Geen categorie

Koop ons boek!

Koop ons boek!

Koop ons boek!

Bestel ons boek hier Maak 11,32 euro over op NL48 INGB 000 7566126 t.n.v. 7N60 o.v.v. ECHT en ‘jouw adres’ in de omschrijving. Je ontvangt jouw bestelling binnen uiterlijk 48 uur thuis.


We zijn het niet gewend in Nederland. Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg is niet voor niets een van onze uitdrukkingen. Of niet je kop boven het maaiveld uitsteken. We zijn al snel bang om arrogant gevonden te worden, brallerig, aanstellerig misschien zelfs. Maar in deze tijd wordt het steeds belangrijker om je te onderscheiden van anderen. Er zijn er zoveel met dezelfde achtergrond, hetzelfde cv, dezelfde ervaring. Het verschil ben jij en hoe kun je dat nou het beste uitdragen?

Herken je je hierin? Personal branding gaat wat ons betreft niet over exposure, op een podium staan, vloggen of een interview in de krant. Personal Branding gaat over hoe je overkomt in een 1-op-1 situatie. Kan ik van mezelf laten zien wat ik wil laten zien? Krijgt die ander nu het beeld van mij dat klopt bij wie ik ben? Daar start het mee, in die situaties. Of die nu privé of zakelijk zijn. En uiteindelijk natuurlijk ook als je voor je team of een groep staat. Maar het begint bij die dagelijkse situaties.

Het is onze filosofie dat alles meer waard of meer waardevol wordt als je jezelf kunt meenemen in een situatie. Dat je het zelf ook verdient om beter te laten zien wie je bent en waarvoor mensen/opdrachtgevers/werkgevers bij jou zouden moeten aankloppen en niet bij een ander. Eigenlijk dat je het ook jezelf moet gunnen om meer uit te dragen wie je bent en waar je voor staat. Op een manier die bij jou past. Die comfortabel voelt. Maar dat dit heel vaak niet lukt. Dat er heel vaak belemmeringen zijn die ervoor zorgen dat je toch niet jezelf bent of bent geweest. En dat voelt eigenlijk nooit goed.

In ons boek maak je kennis met 32 inzichten die leiden tot ECHT jezelf zijn: thuis, op het werk en in de kroeg.

Bestel ons boek hier Maak 11,32 euro over op NL48 INGB 000 7566126 t.n.v. 7N60 o.v.v. ECHT en ‘jouw adres’ in de omschrijving. Je ontvangt jouw bestelling binnen uiterlijk 48 uur thuis.

0 Comments Leave a reply

    Leave a comment

    Your comment(click button to send)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    This is a unique website which will require a more modern browser to work!

    Please upgrade today!