Menu

Ingeborg van Lieshout sluit zich aan bij 7N60

Geen categorie

Ingeborg van Lieshout sluit zich aan bij 7N60

Ingeborg van Lieshout sluit zich aan bij 7N60

Ingeborg van Lieshout sluit zich aan bij 7N60

 

Haar motto: zo lang je zelf geïnteresseerd blijft, vergroot je de kans dat een ander dat ook is. Kijk, dat klinkt goed als je je met communicatie bezighoudt. Ingeborg van Lieshout heeft zich aangesloten bij 7N60. Wij zijn blij met haar schrijftalent, haar intelligentie en haar teamgeest. Ze zal zich nadrukkelijk ook bezig gaan houden met de 7N60 Academy deze zomer.

Hier stelt ze zichzelf even wat nader voor: “Jij denkt er altijd anders over dan de rest,” is wat ik vaak te horen krijg. Dat kun je als een ontmoediging opvatten, ik heb er mijn werk van gemaakt. De vraag achter de vraag zoeken, de dingen van meerdere kanten belichten, als het lukt een probleem omdenken. Wat mij heeft geholpen is mijn werk niet te beschouwen als een te vervullen opdracht maar je af te vragen waarom men iets wil, en wat je zelf zou doen om dat doel te bereiken. Dat alles gebeurt met de soms voor anderen verbazende uber-logica en zorgvuldigheid van een ingenieur.

 Onafhankelijk contentmaker met architectuur en design als focus, blogger en vlogger over alles design en technologie, en wat me verder opvalt. Trekt alle laatjes open. Een hart voor duurzaamheid maar vooral vanwege de veranderingen en kansen die het met zich mee brengt. 

En verder: altijd op vakantie. Woonbootbewoner, SUP instructeur, ingenieur en designfreak.

0 Comments Leave a reply

    Leave a comment

    Your comment(click button to send)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    This is a unique website which will require a more modern browser to work!

    Please upgrade today!