Menu

Finaleronde OldStars in stadion ADO Den Haag

Finaleronde OldStars in stadion ADO Den Haag

“Je stopt niet met voetballen omdat je oud bent, je wordt oud omdat je stopt met voetballen”, aldus Bert, speler van het OldStars team van ADO Den Haag. En zo is het maar net.

OldStars, een project van het Ouderenfonds en onze klant Eredivisie, is in het leven geroepen om 60-plussers weer in beweging te krijgen. Walking football om met gelijkgestemden sociaal bezig te zijn en te werken aan gezondheid en fysieke gesteldheid.

Op zaterdag 20 juni vond in het stadion van ADO Den Haag de afsluiting plaats van een periode van vijf maanden trainen. Ook een team van voetbalcoryfeeën van weleer met onder andere René van der Kerkhof, Sjaak Swart, Ben Wijnstekers, Simon Tahamata deden mee.

“Of je nu zes of zestig bent, een balletje trappen met vrienden is het mooiste wat er is”, aldus Sjaak Swart. “Voetbal verleer je nooit echt. Maar op deze leeftijd is het wel belangrijk om op je gezondheid te letten, een beetje fit te blijven en niet in je eentje voor de tv te blijven zitten”, aldus oud-international René van der Kerkhof. “Daarom is OldStars zo’n mooi initiatief.”

Bekijk de videoreportage die we van de finaleronde maakten hier.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!