Menu

TEDxHilversum en 7N60

TEDxHilversum en 7N60

7N60 zal de communicatie verzorgen (samen met een enthousiast team) van TEDxHilversum dat plaatsvindt op 7 december 2016 in Gooiland in Hilversum. We zijn nog op zoek naar een aantal leden om ons team te versterken. Het gaat om teamleiders, teamleden en dagvrijwilligers. Dus, wil je deelnemen aan een inspirerend evenement met internationale allure en lokale uitstraling, meld je dan snel aan.

We zijn nog op zoek naar de volgende teamleden. We maken hierin onderscheid tussen 3 groepen; teamleaders, team members en ‘dag-vrijwilligers’. De eerste groep, de “teamleaders”, komt 1x in de 2 weken samen voor een vergadering. Tussen de vergaderingen door werken de teamleaders met hun eigen groepje team members aan de voorbereidingen voor TEDxHilversum en alle side-events zoals kickoffs en partnerbijeenkomsten. De laatste groep vrijwilligers zijn de dag-vrijwilligers, die alleen op de dag zelf komen helpen (catering, garderobe, sprekerbegeleiding, etc.), zij zijn dus niet betrokken bij de voorbereidingen.Het belangrijkste voor ons nu is om de teamleaders compleet te krijgen. We zijn nog op zoek naar de volgende teamleaders:
– Teamleader Guest Experience (verantwoordelijk voor alles op het evenement wat niet te maken heeft met sprekers, van catering tot aankleding tot acts/events in de pauze)
– Teamleader Guest List (verantwoordelijk voor het samenstellen van de guestlist, versturen van uitnodigingen en managen van de gasten-registratie)Naast deze teamleaders zoeken we vooral nog teammembers binnen communicatie/PR, website/online en event productie.

 

Zij hoeven dus niet deel te nemen aan de vergaderingen, maar werken binnen hun eigen team aan de voorbereidingen voor TEDxHilversum.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!