Menu

Prikkelend paper van USG People over de toekomst van werk en arbeid

Prikkelend paper van USG People over de toekomst van werk en arbeid

USG People publiceert prikkelende paper over de toekomst van werk en arbeid

Vergeet het verleden. Vergeet vaste partners. De arbeidsmarkt van morgen wordt meer dan ooit bepaald door participeren in co-creatie in plaats van vaste functies. Ben je relevant? Voeg je waarde toe? Heb je kennis en ervaring die anderen niet hebben? Dan ben je welkom bij de club.

Meer weten? Lees dan het paper ‘De toekomst van werk en arbeid – over flexibilisering, collectieve afspraken, lenigheid en leiderschap’ – dat we voor USG People hebben opgesteld. Dit paper is opgesteld naar aanleiding van een debat over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in Almere. Lees het hier.

Het is een prikkelend paper geworden, waarin verschillende heilige huisjes worden gesloopt. Op de flexibele arbeidsmarkt gaat het er zakelijk aan toe. Partners zoeken elkaar op als ze elkaar daadwerkelijk iets te bieden hebben. In de nieuwe economie staan jarenlange tradities en traditionele afspraken tussen werkgevers, werknemers en instituties de duurzame inzetbaarheid van werkenden en de wendbaarheid van organisaties maar in de weg. Voor je het weet is de kennis van medewerkers verouderd, het businessmodel van de onderneming achtergehaald.

 

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!